Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Asociația „Apel la Actiune” a împodobit bradul copilașilor de la Casa „Speranța”
Asociația „Apel la Acțiune”  - Luni, 16 Decembrie 2019

La Casa de tip Familial „Speranța” din Carei a fost sărbătoare în weekend. Cei 11 copilași abandonați au împodobit bradul alături de membrii Asociației „Apel la Acțiune”.

Cei mici au fost extrem de fericiți și entuziasmați de vizita primită, mai ales că au fost implicați într-o activitate colectivă de pregătire a ornamentelor, prilej cu care li s-a vorbit despre importanța muncii în echipă, despre ajutorarea reciprocă și despre cât de esențial este respectul pentru semenii din jur.

Bradul de peste 3 metri înălțime din curtea casei, primit și el cadou de la un alt spiriduș, a fost îmbodobit în timp ce copilașii cantau colinzi alături de doamnele îngrijitoare și de membrii asociației.

Și mai mare a fost bucuria când, după împodobirea bradului, s-a ornat fiecare cameră cu luminițe care să le țină companie până la venirea lui Moș Crăciun.

Când și-a luat rămas bun de la cei mici, președintele Asociației „Apel la Acțiune”, Mihai Huzău, le-a promis copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun.

Cei peste 400 de copilași de la centrele de tip familial și din familiile nevoiașe din întreg județul vor participa vineri, 20 decembrie, la o petrecere organizată special pentru ei în cadrul căreia se vor distra alături de Ella Bella și alți invitați supriză și vor primi vizita lui Moș Crăciun care le va aduce tuturor cadouri datorită spiridușilor cu inima mare care s-au implicat in Campania umanitară “Ajutoarele lui Moș Crăciun. Toți sătmărenii sunt invitați să participe la acest eveniment.

Dacă nu ai apucat să iei o scrisoare, nu fii supărat. Încă mai poți face poti face parte din echipa de spiriduși ai lui Moș Crăciun cu o donație modică prin care ne vei ajuta să îi sprijinim în greutățile pe care le au în viața de zi cu zi! 

De la centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier sau amenajarea spatiilor pentru studiu, acești copii au nevoie de sprijinul nostru pentru o viață normală.
Puteti dona accesand link-ul urmator: http://apellaactiune.ro/2019/

1190 vizite
Distribuie pe